Håkan Nyström

20 april – 12. maj 2018

Mysterierne findes både i mennesket og i omverdenen. Der er den normale by, som ikke er normal – som ser ud som den normale verden, men er et helt andet sted. Gennem det fysiske skabes noget metafysisk.
Nyströms maleri har sin forankring i en klassisk clair obscur tradition inspireret af mesterne fra manierismen og barokken. Han favoriserer tre grundfarver rød, gul og blå, som helt taktilt rækker ud af lærredet og kontrasterer den foretrukne mørke palet og illuminerer motivet.
De fiktive og gådefulde malerier rammer noget uforklarligt og overnaturligt. hvor vi inviteres ind i en åndelig og sjælelig verden, hvor tiden og logikken eksisterer på egne ubevidste præmisser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *